Obtenció i renovació de certificats per un lloc de treball.

Tramitam el seu certificat mèdic al moment.

Només necessita el seu DNI.

Treball

Certificat mèdic per comprovar si la salut de la persona es pot veure perjudicada per motius laborals o si pot repercutir, directa o indirectament, en l’acompliment del seu lloc de treball o en la salut de les persones que estan al seu voltant.

Es tracta de certificats oficials per:

 • Llicència de Taxis
 • Socorrisme
 • Títols professionals per al sector pesquer
 • Fitosanitari
 • Tècnic de manteniment de piscina
 • Entrar a l’Administració

Documentació necessària per realitzar la revisió:

 • Únicament el DNI.

CMR disposa dels impresos oficials -expedits pel Col•legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB)- per lo que no és necessari adquirir-los prèviament.

Preguntes freqüents

Consisteix en una prova auditiva i visual, i una entrevista mèdica personal.
Per obtenir la llicència de taxi és necessari aprovar un examen que consisteix en: a) localitzar deu direccions en una guia de carrers de Palma actualitzat; b) conèixer el Reglament Municipal dels Transports Públics de Viatgers i les Activitats Auxiliars i Complementàries, incloent les qüestions essencials de les tarifes urbanes d’autotaxi; c) acreditar el coneixement sobre vies públiques i places de la ciutat, d) saber localitzar centres d’interès general, de carcàcter oficial, sanitari, cultural, educatiu, d’hosteleria i oci o, en general, amb rellevància per al públic.

Més informació

 • Tenir mínim 16 anys. Si ets menor de 18, necessitaràs una autorització paterna.
 • Tenir un nivell medi-alt de busseig i natació.
 • Haver completat la ESO o equivalent.
 • Un certificat mèdic oficial expedit per un centre mèdic com CMR en el qual s’indiqui: “la no existència d’incapacitat o malaltia que impedeixi la realització de les activitats formatives i proves físiques d’esforç d’un curs de socorrista aquàtic i de manteniment de piscines”.
 • Tenir 18 anys o més.
 • Un certificat mèdic oficial expedit per un centre médic com CMR en el qual s’indiqui: “No patir cap tipus de malaltia física ni psíquica per la realització del curs de socorrista de piscines“.
Sí. Se necessitarà passar la revisió mèdica en les següents professions: capità de pesca, patró d’altura, patró de litoral, patró coster polivalent, patró local de pesca, mecànic major naval, mecànic naval.

Més informació

Per obtenir o renovar un carnet de manipulador de productes fitosanitaris, serà necessari un justificant d’un centre mèdic que faci constar que s’està capacitat i que no hi ha cap impediment per manipular productes fitosanitaris.

Més informació

DEMANA LA TEVA CITA ARA

Nom (obligatori)

E-mail (obligatori)

El seu telèfon

Assumpte

Missatge

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE CENTROS MEDICOS DE RECONOCIMIENTO, SL

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Derechos: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.

 Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.
He llegit i accepto la Política de Privacitat.

Certificat mèdic pel carnet de conduir

Certificat pel permís d’armes

Certificat mèdic per seguretat privada

Certificat mèdic per animals perillosos

Certificat mèdic per embarcacions

Certificat mèdic per esportistes

Certificat mèdic per grua

Certificat mèdic per a estudiants…

Reconeixement mèdic pel treball

Palma: Avd. Joan March Ordinas 3 2º 1ª, 07004 Palma de Mallorca Edificio Banco Sabadell, frente al cine Augusta, Tel: 971 714000
Marratxí: Avenida Antonio Maura 20, Pont d’Inca 07141, Marratxi, Tel: 871 233142