Qui som

Centres Mèdics de Reconeixement (CMR) va nèixer a Palma de Mallorca el gener de 1984.

Al centre, realitzam les proves psicotècniques necessàries per a l’obtenció i/o renovació de tots els permisos de conduir, armes, embarcacions, manipulació de grues, seguretat privada, animals perillosos, esports, busseig, oposicions i treball.

La nostra primera ubicació a Palma fóu a la Plaça d’Espanya, damunt el Bar Cristal. Actualment, esteim a l’edifici del Banc Sabadell, just al costat del Bar Cristal, i davant la Sala Augusta.

Al maig de 2016, CMR Marratxí va obrir les seves portes al Pont d’Inca , per lo que els nostres clients ens poden trobar en les dues ubicacions, Palma y Marratxí.

Des del primer dia hem destacat per ser un centre mèdic de reconeixement proper als nostres clients i excelent en el servei. El nostre personal sanitari li proporcionarà una atenció mèdica professional, ràpida i eficaç.

Així ens avalen els nostres clientes, els quals han valorat els nostres serveis amb una nota de 9,5. L’atenció oferida i la rapidesa han estat les qualitats més votades.

Per acudir al centre no és necessari sol·licitar cita prèvia, pot fer-ho a la seva conveniència.

Certificat mèdic pel carnet de conduir

Certificat pel permís d’armes

Certificat mèdic per seguretat privada

Certificat mèdic per animals perillosos

Certificat mèdic per embarcacions

Certificat mèdic per esportistes

Certificat mèdic per grua

Certificat mèdic per a estudiants…

Reconeixement mèdic pel treball

Palma: Avd. Joan March Ordinas 3 2º 1ª, 07004 Palma de Mallorca Edificio Banco Sabadell, frente al cine Augusta, Tel: 971 714000
Marratxí: Avenida Antonio Maura 20, Pont d’Inca 07141, Marratxi, Tel: 871 233142