Obtenció i renovació de la llicència d’armes.

Tramitam el seu certificat mèdic per armes al moment.

Només ha de dur el DNI i les ulleres, si les necessita.

Al nostre centre li farem les fotos gratuïtament.

Armes

Per manejar i tenir armes s’exigeix presentar a la Comandància de la Guàrdia Civil un certificat mèdic que acrediti unes adequades condicions físiques i psicológiques.

Es tracta de certificats mèdics per obtenir i renovar el permís d’armes per l’ús de:

  • Categoría 1: pistoles i revòlvers, i presentació del visat pels majors de 60 anys.
  • Categoría 2: armes de foc llargues per vigilància i guardería, i les utilitzades per la caça major i escopetes de caça.
  • Categoría 3: tir esportiu, armes d’ànima llisa, i armes d’aire o gas comprimit.
  • Categoría 7: 7.2 ballestes i 7.3 armes per llançar caps.

Si necessita tramitar el visat d’armes, ens farem càrrec del tràmit i així no farà falta que vagi fins la Comandància de la Guàrdia Civil. Aquest servei es gratuït.

Documentació necessària:

  • DNI
  • Ulleres, si les necessita.

Les fotos es realitzen en el nostre centre mèdic de manera electrònica segons la normativa i són gratuïtes. A més, li donarem 5 fotos carnet de regal.

Preguntes freqüents

Consisteix en una prova auditiva i visual, una prova de reflexes, un test i una entrevista mèdica personal.
A la Comandància de la Guàrdia Civil: Carrer Manuel Azaña 10, telèfon 971774100.

DEMANA LA TEVA CITA ARA

Nom (obligatori)

E-mail (obligatori)

El seu telèfon

Assumpte

Missatge

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE CENTROS MEDICOS DE RECONOCIMIENTO, SL

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Derechos: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@cmrpalma.es. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.

 Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.
He llegit i accepto la Política de Privacitat.

TIPUS DE LLICÈNCIES D’ARMES

Llicència A

La llicència A comprèn les armes de propietat privada del personal específic dels Exèrcits, dels Cossos Comuns de les Forces Armades, de les Forces i Cossos de Seguretat i del Servei de Vigilància Duanera.

Més informació

Llicència B

Comprèn les armes de la categoría 1: pistoles i revòlvers. Els majors de 60 anys hauran de validar la seva llicència B cada 2 anys, i els majors de 70 cada any. El temps màxim de concessió d’aquesta llicència és de 3 anys per als menors de 60 anys.

Per obtenir-la, el candidat haurà d’explicar a la seva sol•licitut, els motius que justifiquen la possessió d’una arma curta, i a més dels documents pertinents, documents que justifiquin la necessitat de la llicència.

Més informació

Llicència C

Està reservada als vigilants de seguretat i escoltes privats de les empreses de seguretat, als vigilants d’explossius i als guardes rurals.

Aquesta llicència tendrà validesa exclusivament durant el temps de prestació del servei de seguretat determinant de la seva concessió, i no en tendrá quan els seus titulars es trobin fora de servei.

Més informació

Licencia D

Comprèn fins 5 armes llargues ratllades per caça major. La seva validesa és de 5 anys per als menors de 60, de 2 anys per als majors de 60, i d’un any per els majors de 70 anys.

Per obtenir-la, s’haurà de superar una prova teòrica –sobre el coneixement de les armes i el Reglament d’Armes- i una prova pràctica –per comprovar l’habilitat per al maneig i ús d’aquestes armes-.

Més informació

Llicència E

Comprèn les armes de tir esportiu, escopetes de caça, armes accionades amb aire o gas comprimit, ballestes i armes per llençar caps. El nombre total d’armes dins d’aquesta llicència no pot ser superior a 12.

Els majors de 60 anys hauran de validar la seva llicència tipo E cada 2 anys, i els majors de 70 cada any. El temps màxim de concessió d’aquesta llicència és de 3 anys per als menors de 60 anys.

Per obtenir-la, s’ha de superar una prova teòrica –sobre el coneixement de les armes i el Reglament d’Armes- i una prova práctica –per comprovar l’habilitat per al maneig i ús d’aquestes armes-.

Més informació

Llicència F

Per tiradors esportius que utilitzin armes per l’ús en camps, galeríes i polígons de tir.

En funció de la categoría del tirador, la llicència pot ser de tres classes:

  • 1ª clase: Un màxim de 10 armes de concurs.
  • 2ª clase: Un máxim de 6 armes.
  • 3ª clase: Una arma curta o una arma llarga de concurs.

Per sol•licitar la llicència, l’interessat haurà de fer constar els motius que justifiquen l’ús de l’arma i haurà d’acreditar l’habilitació esportiva per la modalitat de tir, la categoría de tirador i l’historial esportiu.

Per obtenir-la, serà necessari superar una prova teòrica –sobre el coneixement de les armes i el Reglament d’Armes- i una prova pràctica –per comprovar l’habilitat per al maneig i ús d’aquestes armes-.

Té una validesa de 3 anys. Aquells esportistes que, excepte casos excepcionals, no hagin realitzat durant un any activitats esportives, perdran la llicència F.

Més informació

Licencia AEM

Autorització Especial d’armes per a Menors.

Per obtenir-la, serà necessari superar una prova teòrica –sobre el coneixement de les armes i el Reglament d’Armes- i una prova pràctica –per comprovar l’habilitat per al maneig i ús d’aquestes armes-.

Més informació

Certificat mèdic pel carnet de conduir

Certificat pel permís d’armes

Certificat mèdic per seguretat privada

Certificat mèdic per animals perillosos

Certificat mèdic per embarcacions

Certificat mèdic per esportistes

Certificat mèdic per grua

Certificat mèdic per a estudiants…

Reconeixement mèdic pel treball

Palma: Avd. Joan March Ordinas 3 2º 1ª, 07004 Palma de Mallorca Edificio Banco Sabadell, frente al cine Augusta, Tel: 971 714000
Marratxí: Avenida Antonio Maura 20, Pont d’Inca 07141, Marratxi, Tel: 871 233142